top of page

De Buurman zoekt jou!

Kunnen we jou midden in de nacht wakker maken voor overheerlijke Italiaanse koffie en heb je een warm hart voor anderen? Vind je het leuk om in een enthousiast team van vrijwilligers te werken, en ga je net als wij voor topkwaliteit?
 

Deelcafé De Buurman is een non-profit koffiehuis in de Peulenstraat in Hardinxveld-Giessendam, dat – sinds september 2016 – van maandag tot zaterdag geopend is voor ontmoeting, gezelligheid en de lekkerste koffiespecialiteiten. Onze missie? Een goede buur zijn voor elkaar! Hoe we dat doen? Een hartelijk welkom, een ongedwongen sfeer en inmiddels liefst 7 vaste activiteiten. Én niet te vergeten .. de winst van het koffiehuis komt 100% ten goede aan goede doelen waar Hardinxvelders ‘ver weg’ bij betrokken zijn!
 

Op verschillende dagen hebben wij vacatures. Bekijk deze op : http://www.deelcafedebuurman.nl/vacatures en kom ons team van ‘deelgenoten’ versterken! Interesse? Stuur een mail naar deelgenoten@deelcafedebuurman.nl of kom eens langs!
 


Peulenstraat 159
3371AL Hardinxveld-
Giessendam

 

deelcafedebuurman.nl 
facebook.com/deelcafedebuurman

23 sept : Burendag bij Deelcafé De Buurman! 

GRATIS

 

2e kop koffie of thee


 

Neem je buurman of -vrouw mee en trakteer op burendag eens bij Deelcafé De Buurman!

Deelcafé De Buurman is zowel kinder- als rolstoelvriendelijk ingericht. We zijn op 23 sept. open van 09:00 - 17:00. Welkom!

KANJER!

dankzij jou


 

kunnen we praktisch 'een goede buur zijn' en Deelcafé De Buurman elke dag een stukje beter maken!

Ontzettend bedankt voor al je inspanningen voor Deelcafé De Buurman! We waarderen het enorm dat je mee wilt werken aan onze gezamenlijke droom, en hopen nog heel lang samen te werken!

#DEEL JE FAVORIETE BOEK

MET EEN ANDER! 

BUURMAN

MINI-BIEB

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? KIJK ÍN DE MINI-BIEB VOOR MEER INFORMATIE!

HEB JE NOG VRAGEN? LOOP GERUST EVEN NAAR BINNEN VOOR EEN KOP KOFFIE EN UITLEG!

BUURMAN MINI-BIEB

Dit is de mini-bieb van Deelcafé De Buurman. Je kunt de boeken in deze mini-bieb gratis lenen of ruilen voor een ander boek. Je kunt natuurlijk ook zelf een mooi boek voor iemand anders achterlaten! 

NIEUWSGIERIG GEWORDEN? KIJK ÍN DE DEEL-BIEB VOOR MEER INFORMATIE!

#DEEL JE FAVORIETE BOEK

MET EEN ANDER! 

BUURMAN

DEEL-BIEB

LOGO de buurman klein.png

Dit is de deel-bieb van De Buurman. Je kunt de boeken in deze bieb gratis lenen of ruilen voor een ander boek. Je kunt natuurlijk ook zelf een mooi boek voor iemand anders achterlaten! 

BUURMAN DEEL-BIEB

HEB JE NOG VRAGEN? LOOP GERUST EVEN NAAR BINNEN VOOR EEN KOP KOFFIE EN UITLEG!

LOGO de buurman klein.png
bottom of page