top of page

OPEN ARMS
HANNO EN RHODÉ IN HONGARIJE

IMG_4709_edited.jpg
Vastleggen in volledig scherm 18-9-2021 131021.bmp.jpg

 

Wij zijn Hanno & Rhodé Tramper en woonden in Arnemuiden. We zijn rasechte Zeeuwen en trots op waar we vandaan komen. Samen met onze drie kinderen zijn wij sinds juni 2022 geëmigreerd naar Hongarije.

 

Tijdens een reis in 2017 kwamen we voor het eerst in Hongarije. We hielpen mee met een stichting die zich inzet voor dak/thuislozen en Roma’s (zigeuners) Zo dichtbij huis, zulke grote armoede, we waren erdoor geraakt en het liet ons niet meer los.

 

Weer terug in Nederland begonnen we met de voorbereidingen. Gedreven door de liefde van Jezus zijn we hiernaar toe gekomen om iets te betekenen voor de allerarmsten. Concreet betekent dit dat we voedselpakketten uitdelen, huizen leefbaar maken, kinderbijbelclub houden en stookhout uitdelen.

 

Veel mensen hebben geen spaargeld om stookhout aan te schaffen. En met winters waar het met gemak min 15 wordt, is hout het enige wat je warm houdt.

 

We zijn heel blij en voelen ons vereerd dat we het eerste goede doel zijn van ‘BIE DE BUREN’. Voor onze werkzaamheden én om in ons levensonderhoud te voorzien zijn we volledig afhankelijk van (maandelijkse) donateurs.

bottom of page