top of page

Drinken

Wat is een koffiehuis zonder de beste koffie van de stad/dorp? Het koffiehuis pretendeert dan ook dat de koffie(specialiteiten) die er geschonken worden van constante kwaliteit zijn, en een echt uithangbord voor het concept. Zonder goede koffie, en bijbehorende versnaperingen, is het niet mogelijk om een geloofwaardig koffiehuis neer te zetten. Absolute basisvoorwaarde.
 

Delen ‘dichtbij’ : een goed gesprek met een kop koffie, een kop koffie sponsoren voor iemand die dit niet kan betalen, samen plannen maken voor een uitje met een oudere in het deelcafé .. Het zijn maar een paar van de mogelijkheden die het thema ‘drinken’ mogelijk maakt!

Delen ‘ver weg’ : met de opbrengsten van de horeca-activiteiten wordt, zodra er een positief resultaat wordt gedraaid, maandelijks geïnvesteerd in een relevant project dat gericht is op het delen van overvloed met mensen die het minder hebben. Denk hierbij aan investeren in projecten waar Hardinxvelders in het buitenland al mee bezig zijn (bv Wim & Danielle – Agua Viva, Odini Malawi) etc.

bottom of page